På resande fot!

Idag bär det av mot hemtrakterna igen! Sofia fyller ju år imorgon och hon ska också hem till Sollefteå. Och det är inte så ofta vi lyckas vara hemma samtidigt numera så då tänkte jag att jag skulle passa på att åka hem jag också.

Sedan nästa vecka har jag planerat att göra ett besök hos Ilona i Finland! Dock har jag nyss insett att jag har ett litet dilemma. Jag vet inte alls vart jag har mitt pass. Jag hade mitt pass senast då jag åkte från Prag i Januari. Men eftersom jag har flyttat så mkt så har jag i nuläget ingen koll alls på vart det kan vara. Det borde ligga bland alla mina ouppackade flyttpåsar och flyttkartonger. Suck... aja jag hoppas verkligen jag hittar det. Har 4 år kvar på det, och ett nytt kostar 400sek. Så det är ju lite onödigt! Men det är väl bara att vända upp och ned på alla väskor och kartonger och hålla tummarna!



Samsung NC10

Ända sedan jag fick låna pappas NC10, pga min lilla kaffeincident i Prag, har jag varit supersugen på att skaffa mig en sådan själv. Den tar inte mer plats än en liten kursbok, har bra skärm och bra batteritid.

Nu äntligen tog jag tag i saken gjorde en beställning.


Samsung NC10

1.3 kg, 8 timmars batteritid, LEDbelyst matt 10"skärm


Hoppas den hinner komma innan helgen!

Kommentera gärna!

Tänkte bara säga att det vore väldigt roligt att få någon kommentar emellanåt så att jag vet vilka det är som läser! Så lämna gärna ett litet fotavtryck!

RSS 2.0