Klappat och Klart!

Ja nu är det i princip bestämt att det blir en resa till Gävle under självaste påskhelgen! Ska dit och hälsa på Frida. Det ska bli så roligt så. Har knappt varit i Gävle så det blir intressant bara det!

Japp det var allt för mig!

Nu blire tentaplugg!

Kattnappning!

Eftersom jag fått jobb på Handelsbanken i Kramfors även i år kommer jag nog tillbringa mycket tid i Lo för att spara in på lite bensinkostnader. Dock kan det nog bli ganska ensamt eftersom det inte bor någon där längre. Men detta har jag nu löst!



Jag ska kidnappa denna söta hårboll!





Notis:
Denna katt är snart 5 år gammal men vi har fortfarande inte kunnat enats om nått annat namn än Katten!

Såååå nöjd med mig själv!

Ja idag har jag varit duktig tycker jag! Äntligen har jag avklarat min första joggingrunda! Ojj vad imponerad jag blev av mig själv. Med tanke på att jag inte har tränat löp-kondition på nästan 10 månader så gick det väldigt bra. Joggade i ca 25 minuter. Dock i ett lugnt tempo men ändå! Det är iaf ett första steg mot mitt mål! Nu är det bara att fortsätta så kommer detta gå galant!

Lite komiskt ändå att hela förmiddagen har varit väldigt solig och varm, och så när jag väl bestämt mig för att gå ut så börjar det regna efter bara 10 minuter! Haha! Men men det var ju varmt ute så det gjorde nästan inget att få lite svalt regn över sig.



Nu längtar jag tills sommaren! Hoppas på en riktigt varm och härlig sommar!


RSS 2.0