Uppdatering

Att jag är dålig på att uppdatera min blogg är inget jag tänker förneka. Finns ju så mycket annat att göra på sommaren och bloggandet ligger inte så högt upp på prio-listan.

Sedan sista inlägget har det hänt ganska mkt. Har hunnit få sommarlov, varit på Kreta, flyttat ut från rummet på Fysikgränd, firat midsommar,  börjat nytt jobb, badat, vart på Gatu i sundsvall med mycket mera.

Utlandsresan blev helt fantastisk. Så oerhört mysigt ställe vi kom till. Vi hade supernära till havet och där fanns ett mycket stort utbud av olika restauranger. Bättre kan det inte bli. Så mysigt att få vara där med Joel. Båda behövde vi nog det efter en händelserik vårtermin. Att det hänt saker inom min familj har ju även påverkat honom. Jag har inte riktigt varit mig själv den senaste tiden och det är först nu som jag börjar inse hur mycket han faktiskt har fått stå ut med. Hade inte fixat den här vårterminen utan honom. Tack för att du finns Joel!

När vi kom tillbaka från vår utlandsvistelse var det bara att börja packa ihop alla saker för att sedan flytta hem till Kramfors/sollefteå igen. Sedan började jag ganska direkt jobba på handelsbanken i Kramfors. Ojj, vad mycket det var att lära sig i början, men nu börjar det klarna lite granna. Men jag kommer nog få ägna hela den här sommarn åt att lära mig massa saker. Är så mycket att komma ihåg, å det är inte alltid så enkelt att hjälpa kunder när man inte riktigt vet vad de frågar efter. De har också pratat om att jag ska gå en rådgivningskurs tills nästa sommar så jag kan ta lite andra ärenden också. Det tycker jag låter jättespännande!

En vecka efter hemkomsten gick midsommarfirandet av stapeln! Trots att det var så kallt blev det en riktigt lyckad tillställning. Tror jag räknade antalet gäster till ca 60 st. Ganska bra gjort ändå tycker jag:D hihi

Sedan har jag spenderat fritiden både hemma i Solle och här i Lo. Har det mesta av mina grejjer här i Lo men jag åker hem till Sollefteå ganska ofta också. Nu några dagar har de varit här i Lo för att kapa och hugga lite ved.

Hade tänkt fixa en ny blogg för Tjeckienresan men jag bestämde mig för att bara låsa upp denna istället. Är ju mycket enklare!

På återseende!


RSS 2.0