Stockholmsresa och sommar i sikte...


I helgen var jag å hälsade på Sofia i Stockholm en sista gång innan hon packar ihop sina saker och återvänder till solle. Det var mycket trevligt, jag var på riktigt shoppinghumör, å sofia inspirerade mig att köpa lite nytt smink. Väldigt roligt:D Jag åkte redan på onsdakväll och när jag kom fram köpte jag och sofia varsin öl på en uteservering, mycket mysigt var det. Sedan spenderade vi hela torsdagen på stan. Jag hittade flera fynd! En jättefin jeanskjol för 130:-, ett par shorts för samma, en sommarklänning och en fin tröja med dragkedja. Åsså en massa smink  som sagt. Sedan var tanken att resten av familjen skulle komma vid 13 tiden på torsda, men pappa åkte på magsjuka så han kunde ju inte komma. Så mamma och Laura kom inte förrän 21.00 istället. Himla tråkigt.  På fredagen  var tanken att vi skulle åka en sväng till gröna lund, men det var så regnit så vi beslutade att strosa runt på stan lite istället. Jag fick klippa mig, för 180 kr, å det vart riktigt bra!! Sedan på Lördagen satte jag mig på bussen för att ta mig till umeå igen. Hade ju dugga i måndags så jag hade inget val.

Duggan var ganska enkel faktisk och jag är nästan 110 % säker på att jag klarade den. Det känns skönt.  Nu är det bara att redovisa vår affärsplan 2 ggr och en 4 dagars hemtenta kvar innan man får sommarlov. För nån vecka sedan kändes det som om arbetsuppgifterna aldrig skulle ta slut här men nu börjar man kunna se ljuset i tunneln!

Å jag har så mycket att se fram emot i sommar. Först så ska jag och Joel på vår första utlandsresa tillsammans. Vi ska åka till Kreta en vecka. Joel var ju så duktig och lyckades ordna 2 flygbiljetter turoretur gratis i en tävling så det enda vi behöver betala är hotell och mat. De ordnar även transfer till och från arlanda. Kanon!!!!

När vi kommer tillbaka från utlandsresan kommer joels pappa hit till umeå med en lastbil så vi kan packa in alla grejjer å åka hem direkt. Jag ska ju hyra ut mitt rum i andra hand men joel ska säga upp sitt. Så det blir en del möbler som ska hem.

När vi sedan anlänt till våra hemtrakter börjar jag jobba direkt. Vi är hemma den 14 och den 15 juni börjar jag.  Har ju fått jobb på handelsbanken i kramfors. Ska bli hemskt spännande och intressant!

Sedan lite mindre än en vecka efter vi kommit hem så är det ju midsommar. I år har vi planerat att slå upp ett stort partytält på åkern vid dämstabadet i Lo. Å det kommer nog bli hur roligt som helst! Bara vädret håller i sig förstås:P

I sommar kommer jag tackvare att jag har fått jobb i kramfors, tillbringa mycket tid i Lo eftersom det blir närmare att åka då. Det ska bli väldigt kul det också. Jag har planerat att jag ska hålla på å pyssla lite i deras trädgård. kommer kännas som om man bor där. Blir verkligen en uppgradering från mitt 19kvms rum till ett, ja undra hur stort det är, men kanske 300kvm stort hus. Inte illa va?!? Kommer bli väldigt bortskämd med allt utrymme. Å det ska också bli roligt att få bo hos mormor och morfar. Få pyssla om dom en massa! Jag längtar så!!!

Aja, nu  ska jag ta en prommenad med stavarna! Har ju blitt lite dåligt med träning den senaste veckan, pga stockholmsresan och duggan. men nu ska jag ta tag i det igen. Måste ju se fräsch ut på Kreta!!

hej så länge

RSS 2.0