Semestertider

Ja, nu börjar det allt närma sig. Har just nu fullt upp med att läsa all information jag fått angående boendet osv. Å jag som är så bra på att skjuta saker framför mig. Ingen bra egenskap alls. Har fortfarande en del saker som måste fixas.

Från det ena till det andra. Kom just hem från en liten minisemester. Förra veckan var vi i Joels sommarstuga tillsammans med hans kusin Elias och hans tjej Anna. Trots att vädret kunde ha varit bättre hade vi jättemysigt. Åt en massa god mat alla dagar, satt ute och grillade marsmallovs, eller chamallows som dom kallades. Väldigt välbehövlig avkoppling efter många veckors arbete.

Sedan på fredagen bar det av mot kungliga hufvudstaden. Hälsade på syster och hennes pojkvän i deras nya lägenhet. Var mycket trevligt. Vi gick på stan, fikade, åt god mat, pratade en massa och såg på film:D en helmysig helg med andra ord.

Måste passa på att tipsa alla som har spotify att klicka in sig på Ulrika Ölund. Hennes låtar är grymma. Älskar dom verkligen. Å hon är ju från Sollefteå. Häftigt!

Synes!

RSS 2.0